WAT DOEN WE

APK Keuring

Bij ons kan je terecht voor de APK- keuring van je auto. Of je nu een benzine- en of een volledig elektrische auto of een hybride, bij ons is je auto in deskundige handen. Mocht jouw auto onverhoopt APK-afgekeurd worden, kan je bij ons een defect direct laten repareren en versleten onderdelen laten vervangen.

Hiervoor nemen wij altijd eerst contact met je op en bieden we je een heldere offerte. De APK is geen onderhoudsbeurt. Wel kan je de APK bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan en ben je per saldo vaak voordeliger uit.

Voorkom stilstand of een boete en wacht niet te lang met het maken van een APK-afspraak!

Wist je dat jouw auto 2 maanden voor de vervaldatum kunt laten keuren, zonder dat de keuringsdatum wordt vervroegd?

Fabrieksgarantie

Je kan je nieuwe auto met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Door de originele kwaliteitsonderdelen blijft de fabrieksgarantie geldig.

Reparatie en onderhoud

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en persoonlijke service. Het maakt niet uit of je ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt, wij hebben alle kennis paraat!

Bij AutoLodge is je auto in goede handen!

Auto problemen oplossen met storingsdiagnose

Branden er storingslampjes of hebben deze gebrand? Moderne auto’s beschikken over een geheugen dat storingen en defecten automatisch registreert.

Doorrijden met een storing is niet altijd verstandig en heeft invloed op je rijcomfort. Bij AutoLodge beschikken wij over de kennis, meest moderne diagnoseapparatuur en up-to-date software om je auto uit te lezen, de juiste diagnose te stellen en je vervolgens weer veilig op weg te helpen.

Airco Servicebeurt voor uw auto

Met airconditioning creëer je in de auto het hele jaar een aangename temperatuur. Om altijd op de airco te kunnen vertrouwen is het nodig dat je het aircosysteem jaarlijks laat controleren. Het is mogelijk dat je met te weinig koudmiddel in het systeem rijdt, waardoor de pomp niet goed gesmeerd wordt en deze vastloopt met hoge reparatiekosten als gevolg.

Airco check

Door verlies of verdamping neemt het koudmiddel in de airco jaarlijks met 8 tot 10% af. Wanneer de hoeveelheid koudmiddel in het aircosysteem onder de 70% komt, neemt de kans op defecten toe. Ook neemt de koelcapaciteit af en daalt de temperatuur in de auto minder snel. Laat daarom jaarlijks de airco controleren en voorkom hoge reparatiekosten. Tijdens een airco-check controleren we het systeem op lekkages en koelcapaciteit. Bovendien meten we indien nodig de aanwezige hoeveelheid koudmiddel. Wij beschikken over de modernste diagnose- en afvulapparatuur.

Bandenmontage

Voor het monteren van (nieuwe) autobanden ben je bij ons aan het juiste adres. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een specifiek banden advies. Wij bieden advies over welke banden het beste bij jouw auto passen en monteren de banden met hoge zorgvuldigheid. Je kan bij ons terecht voor bandenmontage van winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Na het monteren of vervangen van je banden, worden de wielen ook zorgvuldig bij ons gebalanceerd.

Bandenservice

Wij leveren alle soorten banden aan particuliere en zakelijke klanten. Hierbij moet je denken aan: personenwagens, bestelwagens, aanhangwagens, caravans, etc.

Onderstaande diensten kunnen wij verzorgen:
– De-/ monteren van banden
– Balanceren van banden
– Repareren van de band
– Uitlijnen van de auto
– Opslag winter / zomerbanden

Heb je vragen over banden of over de opslag hiervan? Neem dan contact met ons op

Wielen balanceren

Merk je dat je stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat er sprake is van een onbalans en dat uw wielen gebalanceerd moeten worden. Bij het balanceren wordt het gewicht weer gelijkmatig over de wielen verdeeld. Wij beschikken over de juiste apparatuur om je wielen secuur te balanceren. Hierna zijn de trillingen van je stuur of stoel verleden tijd!

Complete remmen service

Naast ABS reparaties doen wij ook onderhoud en reparaties aan andere remsystemen. Wanneer je kiest voor onze rem service controleren wij de remmen op gebreken en waar nodig vervangen wij de remschijven en vullen wij de remvloeistof bij..

Distributieriem vervangen

Is je auto toe aan een nieuwe distributieriem? Je kan het plaatsen van een nieuwe distributieriem ook heel makkelijk combineren met een complete servicebeurt voor je auto.